Hotel Osijek Osijek Hrvatska

 • Destinacija: Osijek
 • Do mora: 0 m
 • Bazen: NE

Hotel Osijek

Hotel Osijek ima 140 soba i 7 apartmana. Sve su smještajne jedinice prema kvaliteti kategorizirane kao classic, superior i deluxe. Interijer hotela prozračan je, moderan i elegantan, a što je još važnije odiše toplinom i ljubaznošću ljudi koji u njemu rade kako bi Vaš boravak učinili nizom lijepih doživljaja. Vaš će dojam oplemeniti i raskoš gastronomske ponude u kojoj ćete uživati još više gledajući mirnu riječnu luku, mostove i opuštajuću baranjsku ravnicu. Uz smještajne kapacitete, hotel nudi 5 kongresnih dvorana kapaciteta do 450 osoba, u potpunosti opremljenih za sve vrste privatnih i poslovnih okupljanja, s vrhunskom uslugom. Hotel je certificiran kao „Sustainable (održivi) Hotel „ od UPUHH-a i zadovoljava visoke standarde propisane zelenim kriterijima.

Opremljenost

 • WI-FI
 • Parking
 • Fitnes
 • Sobe za nepušače
 • Restoran
 • Bar
 • Jacuzzi
 • Spa centar
 • Konferencijska sala
 • Pristup invalidima
 • Aktivnosti za djecu
 • Mjenjačnica
 • Mjenjačnica
Općenito
Osijek - grad na Dravi, to je prva pomisao kada spomenete ime grada. Povezano je sa rijekom Dravom koja prolazi pored grada i koju možete promatrati šetajući se predivnom šetnicom sa lijeve i desne obale rijeke. Osijek je najveći grad u regiji Slavonija i Baranja,četvrti grad po veličini u Hrvatskoj. Osijek čini 7 gradskih četvrti: Tvrđa (stari grad, izgrađen većinom u 18. stoljeću), Gornji grad, Donji grad, Novi grad (uključujući naselje Sjenjak), Industrijska četvrt, Retfala i Jug II. Osijek je grad s najviše zelenila i zelenih površina u Hrvatskoj,uređenih parkova i turističkih šetnica.Osijek ima 11 župa i crkava raspoređenih po raznim djelovima grada. Osijek je najveće kulturno središte Slavonije i Baranje gdje se nalaze Hrvatsko narodno kazalište, sagrađeno 1866. godine, dječje kazalište Branka Mihaljevića, muzej od nacionalnoga značenja-Muzej Slavonije, Galerija likovnih umjetnosti, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek. Osijek se razvija kao gastro i vinska regija gdje možete kušati tradicionalna jela i poznata vina što ovu regiju čini zanimljivim za turiste. Od turističkih atrakcija grada Osijeka izdvajamo: najveći zoo vrt u Hrvatskoj, vožnja popularnim turističkim brodom Kompa, turistička vožnja tramvajem, vožnja biciklom po velikom broju biciklističkih staza grada Osijeka i okolice, Mlin-vodenica na Dravi, prekrasna šetnica uz rijeku Dravu- Promenada, kupanje na turističkom kompleksu Gradski bazeni, opustite se u jednom od 17 prekrasno uređenih zelenih parkova, posjetite starogradsku tržnicu i kupite lokalne proizvode, posjetite stari grad Tvrđa, gastro ponuda tradicionalne slavonske kuhinje, velika ponuda vina iz Baranje-poznata vinska regija Hrvatske, posjetite veliki rekreacijski centar popularna Emša, uživajte u shoppingu u velikim trgovačkim centrima Portanova i Avenue Mall.
Prehrana
Restaurant
Aktivnosti
U sklopu objekta fitness centar - besplatan uz smještaj. U blizini objekta: staza za trčanje, biciklističke staze, sprave za workout vježbanje, nogomet, tenis, košarka, adrenalinski sportovi, jahanje, off road vožnje, bazeni.
Usluge
Wellness & beauty: jacuzzi, finska sauna, turska kupelj i fitness studio - besplatno,uračunato u cijenu smještaja
Internet
Wi-Fi
Djeca
Animacija, Dječije igralište u blizini
Pomoćni ležaj
Da
Kucni ljubimci
Ne
Napomena
Iz turističke ponude odaberite:posjete gradovima Vukovar, Đakovo, Ilok, Aljmaš, turistički obilazak Osijeka, bike staze Osijeka i okolice, gastro ture Baranja, vinske ture Baranja, ponude iz medicinskoga turizma, ponude iz lovnoga turizma, ribolovne turističke ponude, izleti.
Prijava - Odjava
10:00 h - 14:00 h

Upit

Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  

Atrakcije u blizini

NAJSTARIJI PARK PRIRODE U HRVATSKOJ-KOPAČKI RIT

Posjetite park prirode Kopački rit-najstariji park prirode u Hrvatskoj, u blizini turističkoga grada Osijeka, prostire se na 231 četvornom kilometru, park je prirodni fenomen koji stalno mijenja oblik i volumen pod utjecajem majke prirode i velike rijeke Dunava. Močvarni je dom za 2 300 bioloških vrsta životinja, 140 vrsta ptica od kojih su mnoge rijetke vrste, stari dvorac Tikveš-poznato lovište (bivši Titov dvorac) velike hrastove šume središte za mnoge lovce sa velikim brojem divljači, na listi UNESCO od 2012 godine. Park ima dva velika jezera Kopačko jezero i Sakadaš, a okružuje ga rijeka Dunav. Park ima rijetku floru i faunu prekriven bijelim lopočom i rijetkim vrstama drveća. TURISTIČKA PONUDA: IZLETI (VLAKOM I BRODOM), PROMATRANJE PTICA, FOTO SAFARI, RANGER PROGRAM, ZABAVNA UČIONICA, REKREATIVNI RIBOLOV, NAJAM BICIKALA, KONGRESNA DVORANA, BICIKLISTIČKE STAZE, RESTORANI SA PONUDOM JELA OD DIVLJAČI, VINSKI PODRUMI.

ADRENALINSKA I GASTRO PONUDA BARANJA

Obilazak Baranje terenskim vozilom (uključen vozač), START etno selo Karanac, obilazak vrha Baranje (visina 259 m), posjet raznim vidikovcima , vožnja vinskim cestama, vožnja prema mjestu Popovac, obilazak starih rudnika balzata, stanište šišmiša, školjaka i rakova iz Panonskoga mora. Posjet vinarima uz degustacije raznovrsnih vina. Posjet etno selo Karanac, ručak ili večera i kušajte tradicionalnu domaću baranjsku kuhinju: domaći kruh, mast, paprika, kulen, šunka, švargl, krvavica, dimljena riba, hedonistički pladanj, domaće juhe, fiš paprikaš, čobanac, lovački gulaš, riblji perkelt, jela od divljači, svinjetina i teletina u slasnom umaku, som i smuđ sa povrćem i krompirom. Uživajte uz domaću rakiju i vino. Organiziramo program i prema vašim željama i potrebama. Pošaljite upit na protostravel.info@gmail.com

ADRENALINSKE IGRE

Na prostoru Karanac planine, te zajedno s našim partnerima na području Karanca, Osijeka, Kopačeva, Belog Manastira, Bilja, Luga, Kneževih Vinograda, Suze, Zmajevca organiziramo naše aktivnosti prema Vašim željama i potrebama. Od adrenalinskih igara izdvajamo: AIRSOFT-timska igra slična paintballu, igra se u prirodi ili na urbanim terenima, a vrlo su važni orijentacija, taktika, komunikacija i timski rad, BATTLE ARCHERY - je igra koja se igra lukovima i strijelama. Gađaju se mete fiksne, ali i žive pomične mete,Teren za igranje ove igre sastoji se od napuhanih prepreka raspoređenih u 2 polja, slično poznatoj dječjoj igri graničara. Zaštitna oprema za igranje uključuje zaštitnu masku i štitnik za ruku i prste, GPS HUNT, JT SPLATMASTER-dječiji paintball,markeri koji se koriste u igri slični su poznatim pumpericama na vodu, te njima mogu lako i jednostavno rukovati i najmlađi (8+ godina). Kao i u paintballu, obavezno je korištenje zaštitne maske, kuglice punjene bojom ispucavaju se na principu opruge, zbog čega imaju slabiji domet i jakost od paintball kuglica. Zbog toga je ova igra idealna za dječje rođendane, a teren s mnoštvom prepreka se može brzo i lako postaviti čak i u dvorištu. Igra najčešće započinje uvježbavanjem gađanja kroz nekoliko zanimljivih poligona s metama, gdje ekipe prikupljaju bodove, ali i iskustvo potrebno za okršaj timova, LJUSKI STOLNI NOGOMET- dva gola, jedna lopta, 12 igrača u terenu nogomet se igra iz perspektive figurica nogometaša stolnog nogometa. Kretanje po nogometnom terenu ograničeno je fiksiranjem ruku igrača na pomične šipke razmještene jednako onima u stolnom nogometu. Dođite u Baranju,zabavite se i uživajte u turističkoj ponudi. Za sve ostale informacije slobodno pošaljite upit na: protostravel.info@gmail.com

ADRENALINSKE IGRE 2

Na prostoru Karanac planine, te zajedno s našim partnerima na području Karanca, Osijeka, Kopačeva, Belog Manastira, Bilja, Luga, Kneževih Vinograda, Suze, Zmajevca organiziramo naše aktivnosti prema Vašim željama i potrebama.Od adrenalinskih igara 2 izdvajamo: OLIMPIJADA STARIH SPORTOVA-BACANJE POTKOVA: po mnogima najzabavnija od svih igara, zasigurno ona u kojoj se najčešće osvoji najmanje bodova – cilj ove igre je nabaciti potkovu oko štapa (uz brojne varijacije, grupna bacanja, povike), VISEĆA KUGLANA: kuglana u kojoj visi jedino kugla, a cilj je zaljuljati kuglu na način da poruši što više čunjeva,ALKA BEZ KONJA (životinje): cilj ove poznate igre je pogoditi alku “u sridu” poprilično nemirnim kopljem (dodatna otežavajuća okolnost je brzina kretanja, koja treba biti približno jednaka brzini kretanja konja), UTRKA U VREĆAMA: svaki natjecatelj treba se uvući u jutenu vreću, te skačući biti najbrži u utrci – ovdje je potrebno naglasiti da je važno sudjelovati, a još važnije sačuvati nos, POVLAČENJE KONOPA: igra u kojoj 2 tima doslovno odmjeravaju snage u pokušaju da povuku oznaku sa sredine užeta preko zadane granice -pobjednici olimpijade mogu osvojiti pehare, medalje, butelje i/ili druge prigodne nagrade, PAINTBALL, QUAD OFF ROAD VOŽNJA, STRELIČARSTVO. Dođite u Baranju,zabavite se i uživajte u turističkoj ponudi. Za sve dodatne informacije slobodno nam pošaljite upit na: protostravel.info@gmail.com

TURISTIČKA PONUDA PROTOS TRAVEL ZA OSIJEK I BARANJU

Dragi naši gosti, izaberite ponudu raznovrsnoga smještaja iz naše ponude Slavonija i Baranja, odaberite turističke aktivnosti destinacije prema vašim željama. Od turističkih programa izdvajamo: Gastro Game Hunt Baranja, All Inclusive Off Road and Food Adventure Baranja, Tourist Games in Baranja,Croatia, Sports and gourmet games of Baranja,Croatia, Lake Challenge,Baranja,Croatia, Street Race Baranja, Croatia, All Inclusive Baranja Tour Adventure, Timsko kuhanje fiša, Baranjski Vitezovi, vožnja kanuima Kopački rit, izletnički brod Osijek do Aljmaša,posjet svetištu Gospe od Utočišta, pješačke ture, veslanje, biciklizam, etno radionice, off road trening, kulinarski tečajevi, vožnja čiklovima, panoramski let, geo cashing, Detalje programa pogledajte u ponudi IZLETI ili na protostravel.info@gmail.com


Smještaj

Classic Apartman,noćenje sa doručkom,besplatno korištenje wellness centra,jacuzzi, finska sauna, turska kupelj i fitness studio.

Classic Apartman,noćenje sa doručkom,besplatno korištenje wellness centra,jacuzzi, finska sauna, turska kupelj i fitness studio.

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj prostorija u apartmanu: 2

  Klimatizirano Kada Bračni krevet Krevet king size
  Sef LED TV
Classic soba,noćenje sa doručkom,besplatno korištenje wellness centra,jacuzzi, finska sauna, turska kupelj i fitness studio.

Classic soba,noćenje sa doručkom,besplatno korištenje wellness centra,jacuzzi, finska sauna, turska kupelj i fitness studio.

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 0)

  Klimatizirano LED TV Krevet king size Tuš kabina
  Sef Odvojeni kreveti
Deluxe apartman,noćenje sa doručkom,besplatno korištenje wellness centra,jacuzzi, finska sauna, turska kupelj i fitness studio.

Deluxe apartman,noćenje sa doručkom,besplatno korištenje wellness centra,jacuzzi, finska sauna, turska kupelj i fitness studio.

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj prostorija u apartmanu: 3

  Klimatizirano LED TV Krevet king size Jacuzzi
  Kada Sef
Deluxe sobe,noćenje sa doručkom,besplatno korištenje wellness centra,jacuzzi, finska sauna, turska kupelj i fitness studio.

Deluxe sobe,noćenje sa doručkom,besplatno korištenje wellness centra,jacuzzi, finska sauna, turska kupelj i fitness studio.

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 0)

  Klimatizirano Sef LED TV Bračni krevet
  Klimatizirano Kada Krevet king size
Superior Apartman,noćenje sa doručkom,besplatno korištenje wellness centra,jacuzzi, finska sauna, turska kupelj i fitness studio.

Superior Apartman,noćenje sa doručkom,besplatno korištenje wellness centra,jacuzzi, finska sauna, turska kupelj i fitness studio.

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj prostorija u apartmanu: 2

  Klimatizirano Kada Bračni krevet Krevet king size
  Sef LED TV
Superior soba,noćenje sa doručkom,besplatno korištenje wellness centra,jacuzzi, finska sauna, turska kupelj i fitness studio.

Superior soba,noćenje sa doručkom,besplatno korištenje wellness centra,jacuzzi, finska sauna, turska kupelj i fitness studio.

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 0)

  Klimatizirano Tuš kabina Odvojeni kreveti Sef
  LED TV Tuš kabina Krevet king size