MÜNCHEN I DVORCI BAVARSKE 4 DANA

NJEMAČKA (GERMANY)

Njemačka je republika koja se nalazi u srednjoj Europi i sastoji se od 16 saveznih država. Od 1957. godine članica je Europske unije. Ima oko 82 milijuna stanovnika, zauzima površinu od 357.000 km2, a glavni grad je Berlin. Službeni jezik je njemački, valuta je euro. Na popisu UNESCO-ove svjetske baštine upisana su 33 njemačka mjesta, od čega tri dijeli s drugim državama. Godišnje ju posjeti oko 24,2 milijuna stranih turista. Njemačka je država u srednjoj Europi je i jedna od najrazvijenijih država svijeta. Po mišljenju mnogih hladna zemlja sa negostoljubivim ljudima iznenadit će putnike ljepotama, razvijenim gradovima i uslužnim i srdačnim domaćinima bez obzira što se pričalo....

  • trajanje: 4 Dana / 3 Noci
  • Prijevoz: Autobus
  • Cijena: 1.290 Kn
Polasci:

MÜNCHEN I DVORCI BAVARSKE 4 DANA

Polazak iz: Zagreb

DVORCI BAVARSKE - MÜNCHEN I BAJKOVITI DVORCI LUDWIGA II

1. dan ZAGREB, SALZBURG
Polazak autobusa u 06:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Vožnja preko Slovenije i Austrije uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Salzburg. Mozartov rodni grad smješten između rijeke Salzach i “moćne” stijene Hohensalzburg. Razgled grada: KATEDRALA, REZIDENCIJA, CRKVA SV. PETRA, MOZARTOVA RODNA KUĆA, DVORAC MIRABELL… Vožnja autobusom do hotela. Smještaj u hotel u Bavarskoj. Noćenje.
2. dan MÜNCHEN, NYMPHENBURG
Doručak. Posjet dvorcu NYMPHENBURG. Odlazak u razgled Münchena: KRALJEVSKA REZIDENCIJA, OPERA, SVEUČILIŠTE, PROPILEJI, OBELISK, STARA I NOVA PINAKOTEKA, SCHWABING... Noćenje.
3. dan LINDERHOF, HOHENSCHWANGAU, NEUSCHWANSTEIN
Doručak. Izlet u dvorce Bavarske: (Linderhof, Hohenschwangau i Neuschwanstein). DVORAC LINDERHOF- jedan je od tri dvorca Kralja Ludviga II koji je završen za života Kralja.Ovaj bajkoviti dvorac okružen je prelijepim parkovima sa divnim građevinama, fontanama, paviljonima i terasama. Vožnja do mjestašca Hohenschwangau na prekrasnom jezeru Alpsee, u kojemu se nalaze dva poznata dvorca (HOHENSCHWANGAU te mnogo poznatiji NEUSCHWANSTEIN). DVORAC HOHENSCHWANGAU je u 19. stoljeću izgradio kralj Maximillian II., otac Ludviga II.. Posjet DVORCU NEUSCHWANSTEIN - PREKRASNI NEOGOTIČKI DVORAC IZ “BAJKE” LUDWIG-A II. Povratak u hotel. Noćenje.
4. dan CHIEMSEE, ZAGREB
Doručak. Nakon doručka odlazak prema “Bavarskom moru” (CHIEMSEE). Vožnja brodom do otoka Herreninsel i razgledavanje kraljevskog DVORCA HERRENCHIEMSEE (MALI VERSAILLES). Povratak brodom u Prien. Nastavak putovanja preko Austrije i Slovenije uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima. Organizator putovanja: HR-AB-01-06049159
Minimalan broj putnika:
40
Nadoplata za jednokrevetnu sobu
40% od vrijednosti putovanja
UKLJUCENO Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima, TV, video,WC), 3 noćenja s doručkom u hotelu 2superior/3* u Bavarskoj/Münchenu, razglede prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

NIJE UKLJUCENO Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza puta.

DOPLATE
DoplateCijena
Informativne cijene ulaznica (za grupe min 15 osoba): Neuschwanstein cca 12€, Hohenschwangau cca 12€ , Linderhof cca 8,5€, Nymphenburg cca 6 €, Herrenchiemsee cca 8€, brodić do otoka cca 7,5€. 0.00  Kn  

Upit

Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Polazak
Poruka  

Atrakcije u blizini

Da biste mogli rezervirati morate biti registrirani! Ukoliko ste novi korisnik najprije se registrirajte pa onda prijavite!