TOSKANA 3 DANA

ITALIJA (ITALY)

Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva otoka na Sredozemnom moru- Sicilije i Sardinije.Države koje su neovisne su San Marino i Vatikan,a zanimljivo je što se nalaze potpuno okružene republikama iz Italije.Ilija je poznata zbog svoje umjetnosti, kulture i spomenika,a najslavniji su kosi toranj u Pisi i Koloseum u Rimu.Italija je poznata po dobroj hrani (pizza, špageti itd.), vinu, modi, dizajnu, operi i zanimljiva turistička destinacija gdje dolaze turisti iz čitavoga svijeta.

  • trajanje: 3 Dana / 2 Noci
  • Prijevoz: Autobus
  • Cijena: 1.080 Kn
Polasci:

TOSKANA 3 DANA

Polazak iz: Zagreb, Rijeka

TOSKANA - KOLIJEVKA RENESANSE

1.dan. ZAGREB, RIJEKA, SIENA, SAN GIMIGNANO
Polazak u 00:01 sat s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Vožnja autocestom prema Rijeci. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 02:30 sati. Vožnja preko Slovenije i Italije uz povremena zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Sienu i razgled grada: KATEDRALA, PIAZZA DEL CAMPO, TORRE DEL MANGIA, PALAZZO PUBBLICO, BASILICA DI SAN DOMENICO…Nastavak vožnje do San Gimignana – specifičan biser arhitekture i razgled grada u pratnji vodiča: PALAZZO COMUNALE, COLLEGIATA… Vožnja do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.
3.dan. FIRENZA
Doručak. Fakultativni cjelodnevni izlet u FIRENZU i razgled grada u pratnji vodiča: DUOMO (CATTEDRALE DI SANTA MARIA DEL FIORE), KRSTIONICA, BAZILIKA SANTA CROCE, PIAZZA DELLA SIGNORIA, PALAZZO VECCHIO, PALAZZO UFFIZI, PALAZZO PITTI, PONTE VECCHIO… Fakultativni posjet gradiću Fiesole – starom, etruščanskom naselju s kojega se pruža prekrasan panoramski pogled na glavni grad pokrajine Firenzu i vožnja na vidikovac Piazzale Michelangelo sa veličanstvenim pogledom na toskansku ljepoticu.Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.
3.dan. PISA, LUCCA , RIJEKA, ZAGREB
Doručak. Odlazak iz hotela. Dolazak u Pisu i razgled grada: CAMPO DEI MIRACOLI , DUOMO, CAMPOSANTO, KOSI TORANJ… Odlazak u Luccu grada kompletno okruženog zidinama iz 16.st. te razgled: CRKVA SAN MICHELE IN FORO, PIAZZA ANFITEATRO, TORRE GIUNIGI…Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Rijeku u kasnim večernjim satima. Dolazak u Zagreb u kasnim noćnim satima. Organizator putovanja: HR-AB-01-06049159
Minimalan broj putnika:
40
Nadoplata za jednokrevetnu sobu
40% od vrijednosti aranžmana
UKLJUCENO Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima, TV, video, WC), 2 polupansiona u hotelu s 3* u Toskani, svi razgledi po programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

NIJE UKLJUCENO Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju, fakultativni izlet u Firenzu i posjet gradiću Fiesole i vidikovcu Piazzale Michelangelo s veličanstvenim pogledom na toskansku ljepoticu 10€, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

DOPLATE
DoplateCijena
Obavezna doplata za boravišnu pristojbu u Italiji: 1€ po osobi i danu. Plaćanje na licu mjesta, djeca do 10 godina ne plaćaju pristojbu. 0.00  Kn  

Upit

Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Polazak
Poruka  

Atrakcije u blizini

Da biste mogli rezervirati morate biti registrirani! Ukoliko ste novi korisnik najprije se registrirajte pa onda prijavite!