TOSKANA 5 DANA

ITALIJA (ITALY)

Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva otoka na Sredozemnom moru- Sicilije i Sardinije.Države koje su neovisne su San Marino i Vatikan,a zanimljivo je što se nalaze potpuno okružene republikama iz Italije.Ilija je poznata zbog svoje umjetnosti, kulture i spomenika,a najslavniji su kosi toranj u Pisi i Koloseum u Rimu.Italija je poznata po dobroj hrani (pizza, špageti itd.), vinu, modi, dizajnu, operi i zanimljiva turistička destinacija gdje dolaze turisti iz čitavoga svijeta.

  • trajanje: 5 Dana / 3 Noci
  • Prijevoz: Autobus
  • Cijena: 1.390 Kn
Polasci:

TOSKANA 5 DANA

Polazak iz: Zagreb

TOSKANA - REGIJA VELIČANSTVENE UMJETNOSTI, STARIH GRADOVA-UTVRDA , GUSTOG CRNOG VINA

1.dan. ZAGREB
Polazak autobusa u 22:00 sata s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 00:30 sati. Noćna vožnja preko Slovenije i Italije uz povremena zaustavljanja tijekom puta.
2.dan. PISA, LUCCA
Dolazak u Pisu u jutarnjim satima i razgledavanje grada: CAMPO DEI MIRACOLI , DUOMO, CAMPOSANTO, KOSI TORANJ… Dolazak u Luccu i razgledavanje grada kompletno okruženog zidinama iz 16.st.: CRKVA SAN MICHELE IN FORO, PIAZZA ANFITEATRO, TORRE GIUNIGI… Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.
3.dan. FIRENZA
Doručak. Fakultativni posjet gradiću Fiesole – starom, etruščanskom naselju s kojega se pruža prekrasan panoramski pogled na glavni grad pokrajine Firenzu i vožnja na vidikovac Piazzale Michelangelo sa veličanstvenim pogledom na toskansku ljepoticu. Dolazak u FIRENZU i razgledavanje grada u pratnji vodiča: DUOMO (CATTEDRALE DI SANTA MARIA DEL FIORE), KRSTIONICA, BAZILIKA SANTA CROCE, PIAZZA DELLA SIGNORIA, PALAZZO VECCHIO, PALAZZO UFFIZI, PALAZZO PITTI, PONTE VECCHIO... Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
4.dan. SIENA, SAN GIMIGNANO
Doručak. Dolazak u San Gimignano – specifičan biser arhitekture i razgled grada u pratnji vodiča: PALAZZO COMUNALE, COLLEGIATA… Dolazak u Sienu i razgledavanje grada: KATEDRALA, PIAZZA DEL CAMPO, TORRE DEL MANGIA, PALAZZO PUBBLICO, BASILICA DI SAN DOMENICO… Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
5.dan. FERRARA, ZAGREB
Doručak. Dolazak u FERRARU (grad obitelji ESTE) i razgled grada u pratnji vodiča: CASTELLO ESTENSE, CATTEDRALE DI SAN GIORGIO, PALAZZO SCHIFANOIA, CASA ROMEI, PALAZZO DEI DIAMANTI, CRKVA CORPUS DOMINI S GROBOM LUCREZIA BORGIA... Vožnja prema Zagrebu uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima. Organizator putovanja:HR-AB-01-06049159
Minimalan broj putnika:
40
Nadoplata za jednokrevetnu sobu
40% od vrijednosti aranžmana
UKLJUCENO Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima, TV, video, WC), 3 polupansiona u hotelu 3* u Toskani, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

NIJE UKLJUCENO Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju, fakultativni posjet gradiću Fiesole i vidikovcu Piazzale Michelangelo s veličanstvenim pogledom na toskansku ljepoticu 10€, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

DOPLATE
DoplateCijena
Obavezna doplata za boravišnu pristojbu u Italiji: 1€ po osobi i danu. Plaćanje na licu mjesta, djeca do 10 godina ne plaćaju pristojbu. 0.00  Kn  

Upit

Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Polazak
Poruka  

Atrakcije u blizini

Da biste mogli rezervirati morate biti registrirani! Ukoliko ste novi korisnik najprije se registrirajte pa onda prijavite!